Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových


« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 41   |   Strana 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita MB Down
Chladírny a mrazírny potravin
96,8%
2,9 3x
Rozdělení, druhy a charakteristiky sušáren potravin
92,3%
4,4 0x
Prezentace na téma Varní zařízení - scezování
91,5%
1,6 0x
Hospodářské výpočty v gastronomii
89,7%
0,9 6x
Prezentace na téma "Výroba sladu"
89,7%
3,3 0x
Analytické řešení teoretické sušárny
89,6%
0,4 1x
Výpisky z cvičení - Koření, zdroje, pěstování a zpracování
89,6%
0,2 0x
Gastronomie v lázeňském provozu
89,4%
0,3 0x
Prezentace na téma Výroba sladu
89,4%
2,1 0x
Bezodpadové zpracování brambor
89,2%
1,0 3x
Pěstování a zpracování koření
89,1%
0,3 0x
Zavádění systému kritických bodů HACCP
88,8%
2,0 2x
Systém HACCP - Účinný nástroj pro zabezpečení zdravotní nezávadnosti potravin
88,5%
0,2 0x
Přednáška na téma Pasterace
88,3%
0,7 0x
Technika pro potravinářské zpracování masa
88,0%
1,8 0x
Výroba lihu z obilovin
88,0%
0,5 1x
Čištění a šrotování sladu
87,9%
1,4 2x
Pivo a suroviny k výrobě piva
87,7%
0,3 0x
Přednášky z Koření
87,4%
0,1 0x
Fenykl obecný
87,2%
1,3 1x
Ovoce, zelenina a výrobky z nich
86,9%
0,2 0x
Potravinářská technika pro výrobu tuků a olejů
86,7%
0,6 0x
Tepelný a technologický výpočet odparky
86,5%
0,3 1x
Cestovní ruch - Jídelní a nápojové lístky
85,4%
0,1 0x
Výpisky k tématu Cukrovarnictví
85,3%
0,1 0x
Podmínky pro podnikání v pohostinství
85,2%
0,1 3x
Varní zařízení - Vystírání, rmutování
84,0%
0,7 0x
Zařízení pro tepelné zpracování pokrmů - Kotle
84,0%
2,2 0x
Sedimentace - Výroba a jakost rostlinných produktů
84,0%
0,1 1x
Písemná příprava obsluhy - Gastronomické praktikum
83,1%
0,2 2x
Kořeninová paprika
82,8%
0,1 0x
Španělská kuchyně
82,1%
0,4 1x
Bezpečnost práce a ochrana zdraví pracovníků v kuchyni
80,9%
0,1 0x
Tepelný a technologický výpočet odparky
80,9%
1,1 0x
Určení doby uchovatelnosti potravin
80,6%
0,1 0x
Sušení zemědělských produktů
80,1%
2,4 0x
Food & Beverage management
79,1%
0,1 0x
Mezinárodní gastronomie - Zdeněk Pohlreich
78,0%
2,4 0x
Pěstování zeleného koření
77,7%
0,1 0x
Anglická kuchyně
76,5%
7,9 3x

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Záznamů na stranu:      Strana: