Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových

Písemná příprava obsluhy - Gastronomické praktikum

«»
Přípona
.doc
Typ
seminární práce
Stažené
2 x
Velikost
0,2 MB
Jazyk
český
ID projektu
10438
Poslední úprava
12.06.2017
Zobrazeno
2 574 x
Autor:
quadra
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Menu

Metropol bianco s citrónem
Vejce plněná žloutkovou fáší, domácí chléb

Voda Mattoni jemně perlivá
Pivo Pilsner Urquell
Slepičí polévka s domácími nudlemi

Sauvignon PREMIUM 2012,
suché bílé víno
výběr z hroznů, Vinařství Dufek
Dušené jehněčí se šalotkou
bylinkovými brambory

Dufek Aurelius 2011
polosladké bílé víno
výběr z hroznů
Piškotový beránek

Káva dle nápojového lístku

Digestiv: Karlovarská becherovka, Vaječný likér

Klíčová slova:

funkce

inventář

dispozice

menu

gastronomie

obsluha



Obsah:
  • Osnova 2
    Menu 3
    Rozpis funkcí 4
    Žádanka na inventář 5
    Dispoziční řešení 7
    Nákres založení 8
    Příprava na provoz 9
    Popis činnosti obsluhy 10