Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

11 994   projektů
44 nových


« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 553   |   Strana 1 / 14


Uni / Název projektu Kvalita MB Down
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody. Obecná mikrobiologie
92,3%
3,2 1x
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie
92,3%
2,5 0x
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3%
1,6 0x
Návody do cvičení z Technologie a hygieny mléka a mléčných výrobků
92,3%
1,1 0x
Téze předmětu Odpady potravinářské výroby, distribuce a prodeje potravin
92,3%
0,4 0x
Praktická cvičení z obecné a aplikované biochemie pro studenty farmacie
92,3%
0,6 0x
Drogová závislost ( Možnosti farmakologické podpůrné léčby )
92,3%
5,1 0x
Vypracované otázky ke zkoušce z předmětu Úvod do studia a dějiny farmacie
92,3%
0,3 0x
Přednášky z předmětu Úvod do studia a dějiny farmacie
92,3%
0,2 2x
Technologie masné produkce - Poznámky k okruhům státní zkoušky
92,3%
0,1 0x
Vypracované otázky k ústní zkoušce z Farmakognozie
92,3%
0,5 6x
Vypracovaný okruh zkouškový otázek k Analýze léčiv
92,3%
0,8 3x
Vypracované otázky ke zkoušce z Obecné farmakologie
92,3%
10,0 2x
Vypracované otázky ke zkoušce z předmětu Speciální farmakologie
92,3%
18,3 1x
Přehled zdravotnických právních předpisů - vypracované otázky ku předmětu Právo
92,3%
0,3 0x
Otázky z oboru Veterinární farmakologie - Obecná farmakologie
92,3%
0,2 0x
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím
92,3%
0,2 0x
Otázky z oboru Veterinární farmakologie - Speciální farmakologie
92,3%
0,2 0x
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3%
1,5 1x
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení
92,3%
1,3 1x
Vypracovaný zkouškový okruh z předmětu Analýza potravin
92,3%
1,0 0x
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Analýza potravin
92,3%
0,1 0x
Prezentace z předmětu Cizorodé látky v potravinách
92,3%
2,8 0x
Vybrané kapitoly z veterinární prohlídky jatečných zvířat a masa
92,3%
6,4 1x
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin
92,3%
3,6 2x
Technologie a hygiena masa a masných výrobků - návody na cvičení
92,3%
2,3 0x
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky
92,3%
1,9 1x
Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro masnou technologii
92,3%
0,5 0x
Vypracované státnicové otázky z Ekologie - více verzí
92,3%
6,4 1x
Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin
92,3%
2,0 1x
Studijní materiál z předmětu Prohlídka jatečných zvířat + testy
92,3%
3,2 0x
Základy statistiky pro studující veterinární medicíny a farmacie
92,3%
2,5 0x
Vypracované státnicové otázky z předmětu Ekologické aspekty
92,3%
3,1 0x
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace
92,3%
11,4 0x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády
92,3%
0,3 1x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků
92,3%
0,2 0x
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje
92,3%
0,1 0x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy
92,3%
0,7 0x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin
92,3%
0,5 0x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů
92,3%
0,1 0x

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Záznamů na stranu:      Strana: