Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových


« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 49   |   Strana 1 / 2


Uni / Název projektu Kvalita MB Down
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím
92,3%
0,2 1x
Technologie masné produkce - Poznámky k okruhům státní zkoušky
92,3%
0,1 0x
Základy technologie mléka a mléčných výrobků
91,4%
0,3 4x
Výrobní zařízení pro výrobu mléka a mléčných výrobků
91,2%
0,1 0x
Prezentace z předmětu Technologie masné produkce
90,8%
21,2 0x
Základní technologie a výrobní zařízení - mlékárny
90,8%
0,2 1x
Cvičení z Technologie masné produkce
90,2%
0,1 0x
Biologie potravin a surovin živočišného původu
89,1%
1,1 0x
Prvovýroba mléka - požadavky na mléko, ošetření, chlazení, přejímka, odběr a vyšetření vzorků, transport
88,2%
0,1 0x
Vlastnosti mléka
86,1%
0,1 1x
Technologie masné produkce - Sanitace
85,9%
0,1 0x
Zpracování ryb, spotřeba ryb ve světě
85,8%
0,1 1x
Zpracování ryb
85,2%
0,1 0x
Technologie masa - legislativa
85,1%
0,2 0x
Sanitace v prvovýrobě mléka
83,6%
0,1 0x
Strojní vybavení jatek
83,1%
21,0 0x
Jakost masa, rizika masa
82,8%
0,2 1x
Postmortální změny masa
82,3%
0,1 0x
Produkce a spotřeba masa
82,2%
0,1 0x
Trvanlivé masné výrobky
81,6%
0,2 0x
Jateční zpracování
81,5%
0,1 0x
Chemické složení masa , Masných výrobků
81,3%
0,1 1x
Trvanlivé masné výrobky
81,1%
0,1 0x
Zpracování živočišných tuků
80,4%
0,1 1x
Vymezení pojmu welfare
79,9%
0,1 1x
Operace masné výroby
79,9%
0,1 0x
Porážení - welfare jatečných zvířat
79,5%
0,1 0x
Bourání masa
79,3%
0,3 1x
Přísady do masných výrobků
79,0%
0,1 1x
Voda v potravinářském průmyslu
78,7%
0,1 2x
Med - specifikace
78,2%
0,1 0x
Suroviny pro masnou výrobu
78,1%
0,1 0x
Vady masných výrobků
77,8%
0,9 0x
Solení masných výrobků
77,5%
0,1 0x
Shrnutí z mléka
77,3%
0,2 0x
Balení masa a masných výrobků
77,1%
0,1 1x
Zrání masa
76,7%
0,1 0x
Tkáně masa
76,7%
0,1 0x
Masné konzervy
75,9%
0,1 0x
Tepelné opracování masných výrobků
75,5%
0,1 0x

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Záznamů na stranu:      Strana: