Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových


« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 29   |   Strana 1 / 1


Uni / Název projektu Kvalita MB Down
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace
92,3%
11,4 0x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády
92,3%
0,3 2x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků
92,3%
0,2 0x
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje
92,3%
0,1 2x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů
92,3%
0,1 0x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin
92,3%
0,5 0x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy
92,3%
0,7 0x
Státnicové materiály k okruhu Technologie a hygiena potravin rostlinného původu
91,8%
22,8 0x
Hygiena a technologie vegetabilních produktů
91,4%
2,8 0x
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků
91,3%
1,3 1x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení ovoce, základní vady
91,0%
0,3 0x
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce těstovin
90,8%
0,1 0x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení zeleniny
89,3%
0,3 0x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení koření
89,2%
1,0 1x
Technologické, hygienické a senzorické hodnocení cukrovinek
88,9%
0,1 1x
Technologie konzervárenství
88,8%
0,2 1x
Cereální technologie - obiloviny a pekárenské výrobky
88,4%
0,2 0x
Rostlinné a živočišné tuky
85,0%
0,1 0x
Cvičení z Technologie potravin rostlinného původu II
84,2%
0,1 0x
Technologie a hygiena při zpracování olejnin na surový olej. Rafinace. Ztužování tuků
83,8%
0,1 0x
Poznámky o čaji
83,0%
0,1 0x
Výroba pečiva
81,9%
0,1 0x
Charakteristika kávy
81,7%
0,1 0x
Výroba piva - sladovnictví
80,6%
0,1 0x
Studijní materiál - Rostlinné tuky
78,0%
0,1 0x
Víno v Portugalsku
76,4%
0,1 0x
Pochutiny, koření, aditiva
75,9%
0,1 0x
Maďarská vína
72,6%
0,1 0x
Těstoviny
72,4%
0,1 0x

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Záznamů na stranu:      Strana: