Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových

Trvanlivé pečivo

«»
Přípona
.doc
Typ
studijní materiál
Stažené
0 x
Velikost
0,1 MB
Jazyk
český
ID projektu
9093
Poslední úprava
21.11.2016
Zobrazeno
576 x
Autor:
goldenlife
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Rozdělení:
» sušenky
» oplatky
» piškoty
» perníky
» extrudované výrobky

Sušenky
» pečou se v pásových pecích při teplotách 160 - 280 ºC, 4 - 10 minut
Drezírované (stříkané) sušenky
» drezírování = vytlačování těsta s vyšším obsahem tuku přes dýzy (trysky), napodobuje se tak ruční cukrářská výroba, při které se pro tvarování používá textilní sáček s kónickou hubicí

Klíčová slova:

sušenky

drezírované sušenky

biskvity

keksy

krekry

oplatky

piškoty

perníky



Obsah:
  • Sušenky
    Drezírované (stříkané) sušenky
    Lisované sušenky (biskvity)
    Vypichované sušenky (keksy)
    Laminované sušenky (krekry)
    Oplatky
    Piškoty
    Perníky