Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových

Senzorické hodnocení ovoce a zeleniny

«»
Přípona
.doc
Typ
studijní materiál
Stažené
0 x
Velikost
0,1 MB
Jazyk
český
ID projektu
8920
Poslední úprava
24.10.2016
Zobrazeno
812 x
Autor:
katerina.loumova
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
U ovoce a zeleniny lze hodnotit velký počet jakostních znaků a jejich deskriptorů, proto není lehké postihnout jejich senzorickou jakost, jako dvou potravinových komodit.

Klíčová slova:

vzhledová jakost

velikost

hmotnost

textura

barevnost

chutnost



Obsah:
  • Vnější vzhledová jakost
    Velikost a hmotnost
    Textura
    Barevnost
    Chutnost
    Legislativa