Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových

Charakteristika - těstoviny a kečupy

«»
Přípona
.doc
Typ
studijní materiál
Stažené
0 x
Velikost
0,1 MB
Jazyk
český
ID projektu
9089
Poslední úprava
21.11.2016
Zobrazeno
638 x
Autor:
goldenlife
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Těstoviny
Těstoviny = potraviny vyrobené tvarováním nekynutého a chemicky nekypřeného těsta, připraveného z mlýnských obilných výrobků a vody, případně z vajec, přídatných látek a doplňků

Kečupy
• podle vyhlášky 157/2003 Sb. (k zákonu o potravinách 110/97 Sb.) se řadí k zeleninovým protlakům

Klíčová slova:

těstoviny

výroba

legislativa

jakost

skladování

přeprava

kečupy



Obsah:
  • Těstoviny
    VÝroba
    Legislativa
    Členění na skupiny a podskupiny
    Označování
    Požadavky na jakost
    Skladování a přeprava
    Kečupy
    VÝroba
    Požadavky na jakost