Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových

Výběr vhodného dodavatelé vajec v Moravskoslezském kraji

«»
Přípona
.docx
Typ
seminární práce
Stažené
1 x
Velikost
0,1 MB
Jazyk
český
ID projektu
8476
Poslední úprava
08.08.2016
Zobrazeno
827 x
Autor:
dana.lapackova
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Specifikace vejce:

Produkt, bez kterého si většina českých kuchyní nedokáže pečení, ale i vaření představit.

Vzniká ve vaječníku nosnice, a skládá se ze žloutku, bílku a skořápky. Kvalita je především ovlivněna složením krmné směsi, zdravotním stavem slepice a v neposlední řadě, vhodným prostředím, ve které slepice žije.

Obal:
Na obalu neboli krabičce zejména musíme sledovat datum minimální trvanlivosti. Dalším povinným údajem je množství a hmotnost vajec a zejména kódu třídírny a země odkud vejce pochází.
Kód na vejci:
Vedle údajů na obalu vajec je důležitý i kód na samotných vejcích, kterým musí každé vejce být označeno. Z kódu se snadno zjistí metoda chovu nosnic, země původu vejce a podle registračního čísla hospodářství (chovu) se dá identifikovat i producent vajec.

Klíčová slova:

specifikace

vejce

kritéria

výběr

dodavatelé

zvolení

důvod



Obsah:
  • Specifikace vejce:
    Kritéria výběru
    Významní dodavatelé vajec v Moravskoslezském kraji
    Zvolení a důvod vybrání vhodného dodavatele