Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových

Specifikace přechodových podmínek mezi hranami prvků

«»
Přípona
.docx
Typ
seminární práce
Stažené
0 x
Velikost
0,8 MB
Jazyk
český
ID projektu
13036
Poslední úprava
26.11.2018
Zobrazeno
727 x
Autor:
winnetou
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
ISO (Mezinárodní organizace pro normalizaci) je celosvětová federace národních normalizačních orgánů (členské organizace ISO). Práce na přípravě mezinárodních norem je
prováděna prostřednictvím technických komisí ISO. Každý členský stát se zajímá o subjekt, pro který má právo být zastoupen v této komisi. Mezinárodní organizace, vládní a nevládní, jsou také ve spolupráci s organizací ISO. ISO také úzce spolupracuje s Mezinárodní elektrotechnickou komisí (IEC) na všech záležitostech elektrotechnické standardizace.

Postupy použité při vypracování tohoto dokumentu a postupy určené k jeho další údržbě jsou popsané ve směrnicích ISO / IEC, část 1. Zejména různá schvalovací kritéria potřebná pro různé typy dokumentů ISO. Tento dokument byl vypracován v souladu s pravidly směrnic ISO / IEC, část 2 (viz www.iso.org/directives).

Upozorňuje se na možnost, že některé části tohoto dokumentu mohou být předmětem patentových práv. ISO nezodpovídá za identifikaci některých nebo všech takových patentových práv. Podrobnosti o patentovaných právech budou v úvodu anebo na seznamu ISO obdržených patentových prohlášení (viz www.iso.org/patents).

Jakýkoli obchodní název použitý v tomto dokumentu je poskytnut pro informaci a pohodlí uživatelů a nepředstavuje potvrzení.

Vysvětlení významu specifických výrazů ISO a výrazů souvisejících se shodou hodnocení, stejně jako informace o dodržování standardu Světové obchodní organizace (WTO) principy v technických překážkách obchodu (TBT) viz následující adresa URL: www.iso.org/iso/foreword.html.

Výbor, který je za tento dokument příslušný, je technická komise ISO / TC 213, rozměrové a geometrické specifikace produktu a ověření.

Klíčová slova:

normativní odkazy

obecné indikace

eliptické přechody

přídavné indikace

referenční části



Obsah:
  • Předmluva
    Úvod
    1. Rozsah
    2. Normativní odkazy
    3. Termíny a definice
    4. Základní pojmy
    5. Pravidla obecné indikace
    6. Indikace kruhového přechodu
    7 Ukazatele přechodu na zkosení
    8 Indikace eliptických přechodů
    9 Přechodový profil definovaný CADem
    10 Doplňkové indikace
    11 Přídavné indikace
    A.1 Oddělený bod
    A.2 Původy a směry specifikace
    A.3 Rozsah tolerančního tvaru a přilehlých referenčních částí
    A.4 Shrnutí omezení úhlové asociace
    A.5 Známé problémy