Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových

Logistické zabezpečení společenské akce

«»
Přípona
.doc
Typ
seminární práce
Stažené
3 x
Velikost
0,2 MB
Jazyk
český
ID projektu
10313
Poslední úprava
22.05.2017
Zobrazeno
1 054 x
Autor:
quadra
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Pro zpracování této seminární práce jsem si vybrala každoroční konání plesu Mendelova gymnázia, které patří v mém rodném městě k nejoblíbenějším a nejzajímavějším společensko-kulturním akcím v období plesové sezóny již několik let. Ples se koná pokaždé na jednom z nejkrásnějších zámků v okolí a to na Zámku Hradec nad Moravicí, který je zajímavý nejen svou bohatou historií ale především svou architekturou.
V této práci se budu zabývat celkovou organizací již výše zmiňovaného plesu, což znamená, že důkladně připravím plán plesu, kde napřed rozdělím všechny nezbytné činnosti, které nedílně s plesem souvisí a to od hlavních pořadatelů, kteří se postarají o hladký průběh plesu, přes hlavní pokladní, která bude mít na starosti veškeré finance, dále osob zajišťujících prostory plesu a výzdobu sálu, občerstvení, obsluhy, vstupenek na ples či tomboly, reklamu atd. až po závěrečný úklid.
Následně stručně charakterizuji jednotlivé funkce odpovědných osob, tak aby se předešlo jakémukoli problému či nesrovnalosti a na konci této seminární práce sestavím přehledný a snad zajímavý program určený všem hostům tohoto plesu.

Klíčová slova:

organizace

mendelovo gymnázium

pořadatelé plesu

společenská akce

logistika



Obsah:
  • Úvod
    Organizace plesu Mendelova gymnázia
    Pořadatelé plesu
    Jednotlivé funkce
    Program Plesu Mendelova gymnázia
    Závěr