Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových

Dostavba Alžbětiných lázní - rozpočet přístavby veřejného lázeňského ubytovacího komplexu

«»
Přípona
.doc
Typ
seminární práce
Stažené
0 x
Velikost
0,1 MB
Jazyk
český
ID projektu
11348
Poslední úprava
27.12.2017
Zobrazeno
661 x
Autor:
pandoras.box
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Karlovy Vary leží v západní části České republiky na soutoku řek Teplé a Ohře, přibližně 120 km od Prahy. Jsou největším a nejznámějším lázeňským městem ČR. Okres Karlovy Vary je okresem v Karlovarském kraji. Jeho sídlem je město Karlovy Vary. Rozloha okresu je 1 514,95 km², počet obyvatel je 117 783 osob (hustota zalidnění je 77 obyvatel na 1 km²). V okrese Karlovy Vary je 53 obcí, z toho 12 měst. V okrese se nachází 1 vojenský újezd - Vojenský újezd Hradiště. Sousedí s karlovarskými okresy Cheb a Sokolov, s plzeňskými okresy Plzeň-sever a Tachov, ústeckými okresy Chomutov a Louny a jeho severozápadní hranice je i státní hranicí s Německem.
Díky specifickým vlastnostem karlovarských minerálních pramenů a možnosti jejich téměř univerzálního využití se v Karlových Varech léčí pacienti s různými nemocemi. Mezi ty nejčastěji léčené patří: onemocnění zažívacího ústrojí, poruchy látkové výměny, diabetes, dna, obezita atd.
Nabídky léčebných procedur se lehce liší sanatorium od sanatoria. Záleží na specializaci a vybavenosti zařízení.
Díky teplým léčivým pramenům se sláva Karlových Varů rozšířila do celého světa. Ze 79 pramenů různé vydatnosti je 13 zachyceno a používá se k pitné kúře. Minerální vody jsou si základním složením podobné, avšak pro rozdílnou teplotu a jiný obsah kysličníku uhličitého mají rozličné účinky. Chladnější prameny mají obvykle lehce projímavý účinek, prameny teplejší mají vliv tlumivý, zpomalují vylučování žluče i žaludečních šťáv.

Klíčová slova:

charakteristika města

záměr

realizace

financování

analýza záměru

beneficianti



Obsah:
  • 1. Stručná charakteristika města
    2. Záměr
    2.1. Popis záměru
    2.2. Zdroje financování
    3. Etapy realizace
    4. Finanční analýza záměru
    5. Stručné shrnutí beneficiantů podle skupin (Cost- Benefit Analysis)
    Použitá literatura: