Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových

Implementace nového IS

«»
Přípona
.doc
Typ
semestrální práce
Stažené
0 x
Velikost
1,3 MB
Jazyk
český
ID projektu
12850
Poslední úprava
22.10.2018
Zobrazeno
679 x
Autor:
snoopydogg
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Cílem této semestrální práce je zpracovat souhrnný návrh na řízenou změnu ve firmě. Pro tuto práci jsem si musela nejprve zvolit podnik, na který budu změnu implementovat. Zvolila jsem si takovou firmu, o které mám docela dobré informace a vím, že mají v některých řídících činnostech nedostatky.
Nejprve firmu popíši, v jakém oboru podniká a jak vlastně funguje. Poté provedu kritickou analýzu, abych zjistila, jaké jsou ty hlavní nedostatky, které by měla firma eliminovat. Poté navrhnu změnu, která by měla odrážet situaci ve firmě a pomoct jí, aby se zlepšila. To znamená navrhnout takovou změnu, která zavede opatření např. proti slabým stránkám firmy či proti jejím hrozbám.
Po návrhu změny identifikuji rizika, která mohou při zavádění takovéto změny nastat. Rizik je ve firmě obrovské množství, proto se zaměřím pouze na některé, a to na ty nejzávažnější a zároveň nejvíce související se zaváděnou změnou.
Návrhy na opatření zpracuji tak, abych možná rizika co nejvíce omezila, abych eliminovala jejich výskyt nebo alespoň omezila jejich dopad.
Cílem této práce je tedy komplexní návrh řešení pro firmu, která má nějaké nedostatky a tento návrh by jí měl pomoci tyto nedostatky omezit na minimum.

Klíčová slova:

podnikatelský subjekt

kritická analýza

možné změny

zhodnocení

informační systém



Obsah:
  • Úvod
    Popis podnikatelského subjektu
    Kritická analýza
    Návrh možných změn
    Analýza rizik
    Zhodnocení a závěr
    Seznam použité literatury

Zdroje:
  • RAIS, K., DOSKOČIL, R. Risk management. Brno, 2007. První vydání. ISBN 978-80-214-3510-0
  • ZEMAN
  • KANCL
  • Astramotor