Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových

Podnikatelský záměr - Restaurace U Madly

«»
Přípona
.doc
Typ
ekonomický plán
Stažené
3 x
Velikost
0,3 MB
Jazyk
český
ID projektu
7097
Poslední úprava
14.12.2015
Zobrazeno
2 172 x
Autor:
pacha
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
1. Charakteristika výchozích podmínek

Restaurace U Madly se nachází na Velkém náměstí č.53 ve Strakonicích. Je zařízena ve skotsko-anglickém stylu. Kapacita restaurace je pro 40 osob.A sklepní salónek, který je otevřený pouze v sobotu, pojme 25 osob.
Jak už bylo řečeno, restaurace se nachází na Strakonicku. Je to oblast turisticky lákavá a Strakonice samotné leží na hlavním tahu vedoucím k přechodu Strážný, což se také osvědčilo jako strategicky výhodné pro restauraci. Mimo hostů z ČR sem zavítá i nemalé procento hostů cestujících z Německa nebo

Dle OKEČ restaurační služby spadají do pohostinství a stravování.
Společné stravování je činnost spojená s výrobou, prodejem a spotřebou jídel a nápojů pro zákazníky mimo domácnosti a mnohdy i mimo místo trvalého bydliště. Společné stravování je specifická oblast lidské činnosti, jejímž obsahem je výroba pokrmů a nápojů určená v převážné míře k bezprostřednímu prodeji a k bezprostřední konzumaci.

Klíčová slova:

analýza

vnější prostředí

SWOT matice

marketing

finance

kapacita



Obsah:
  • 1. Charakteristika výchozích podmínek 2
    2. Současná situace společnosti a vstupní údaje 2
    3. Objektivní faktory - analýza vnějšího prostředí 2
    3.1. Analýza globálního prostředí (STEP analýza) 2
    3.2. Charakteristika odvětví 4
    3.3. Analýza trhu 5
    4. Analýza vnitřního prostředí 6
    4.1. Analýza dosavadní strategie 6
    4.2. Analýza zdrojů a kompetencí 6
    4.3. Analýza hodnotového řetězce 7
    4.4. Analýza Portfolia 8
    4.5. SWOT matice 9
    5. Návrh marketingové strategie 9
    5.1. Marketingové cíle 9
    6. Finanční analýza 12
    6.2. Kapacitní ukazatele za rok 2005 12
    6.3. Bilance nákladů, výnosů a zisku 12
    6.4. Stanovení anuitních splátek 13