Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových

Ochranná známka Baťa

«»
Přípona
.docx
Typ
seminární práce
Stažené
0 x
Velikost
0,1 MB
Jazyk
český
ID projektu
10300
Poslední úprava
15.05.2017
Zobrazeno
1 113 x
Autor:
quadra
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Úvod

Obsahem mé seminární práce je akciová společnost Baťa. Tuto ochrannou známku jsem si vybrala především proto, že je to česká firma s dlouholetou tradicí a pro kvalitu jejich výrobků. Dokáží se zaměřit jak na design ve svých výrobcích, tak na praktičnost a kvalitu. Při koupi tzv. módní obuvi je pro mě design velmi důležitý, naopak při koupi zimní obuvi upřednostňuji kvalitní provedení, materiál a pohodlnost. Akciová společnost Baťa poskytuje také servis obuvi a široký doplňkový sortiment, jako jsou kabelky, cestovní zavazadla, punčocháče a další.

Společnost Baťa patří mezi největší prodejce obuvi v ČR s 83 provozovnami a na Slovensku s 26 provozovnami. Některé z nich byly již ve 20. a 30. letech baťovskými prodejnami. Baťa své prodejny modernizuje a snaží se zákazníkům nabídnout prvotřídní pohodlí moderního designu, nejen v uspořádání prodejen, ale také v oblasti poskytovaných služeb.

Obchodní siť Baťa doplňují prodejny sportovní obuvi a oblečení Athletes World. Tyto prodejny nabízí nejnovější kolekce světových značek pro sport a volný čas. Nabízené zboží nese loga značek Adidas, Nike, Power, Salomon, Vans, DC Shoes, New Balance, Columbia a Reebok.

Klíčová slova:

ochranná známka

obchodní právo

praktičnost

baťovské prodejny

Tomáš Baťa



Obsah:
  • Úvod 2
    Historie společnosti 2
    Ochranná známka 3-6
    Baťa klub 7-12
    Závěr 13
    Použité zdroje 14